Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

Babymassage

Een moment onverdeelde aandacht


Babymassage i.c.m voetreflexologie (babyreflexmassage)

Verbinden, aaien, strelen, contact maken en liefhebben: dat is wat je doet met een massage voor je baby!  Met recht een moment van onverdeelde aandacht te noemen. Het is zo fijn om te zien hoe je baby geniet, en je zal zelf ook enorm genieten van dit moment samen. Naast dat een babymassage vooral leuk is om te geven is het ook goed voor de ontwikkeling en hechting van je baby. 

Bij Bliss Birth worden naast de massagetechnieken ook voetreflextechnieken voor baby's aangeboden. Het voordeel is dat deze rustgevende behandeling aan de behoeften van de baby kan worden aangepast en meestal slechts 1.5 tot 5 minuten duurt. Hierdoor kan je de behandeling makkelijk overal even vlug toepassen, ook onderweg, op reis of bijvoorbeeld als je ergens staat te wachten en je baby onrustig is. Omdat het zo praktisch is, wordt deze vorm van massage vaker naderhand toegepast door ouders dan babymassage alleen. 

Babymassage telt tal van voordelen. Het kan ingezet worden bij diverse problemen ter ondersteuning (onrust, veel huilen, krampjes, tanden krijgen.) De ontwikkeling van het lichaamsbesef van je baby zal ondersteund worden en ook jij als mama of papa zal de lichaamssignalen van je baby nog beter leren kennen.

Ook voor slechte slapers bieden de massagetechnieken vaak verlichting. Baby's slapen na een behandeling vaak als een baby ;-) 


Voor de massagecursus kom ik bij jou thuis, op 2 momenten dat het goed uitkomt voor jou en je kind. De investering bedraagt € 125 euro. Ik neem een professionele pop mee waar ik je de massage op voor doe. Zo kan jij direct aan de slag met je eigen babytje.

Op verzoek worden er ook groepscursussen aangeboden (vanaf 4 personen en baby's).

Denk ook al eens een cadeaubon voor de babymassage; het ideale, duurzame kraamcadeau om te geven.

De bon wordt geleverd met een heerlijk flesje babymasssage olie.