Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Babymassage Zeist

Tevreden baby dankzij babymassage Zeist

Als ouder wil je maar één ding: een tevreden baby. Door krampjes, doorkomende tandjes, te veel prikkels of andere oorzaken kan je kindje echter onrustig zijn en/of slecht slapen. Door middel van een babymassage kan jij je kindje troosten en laten ontspannen. Dit biedt niet alleen verlichting tegen pijn en stress, het zorgt er ook voor dat je kindje –met een beetje geluk- als een roos in slaap valt. Daarnaast is babymassage goed voor de ontwikkeling van je kindje en voor jullie band. Bliss Birth geeft daarom een cursus babymassage Zeist en omgeving speciaal voor alle ouders die willen genieten van deze voordelen.


Cursus baby massage Zeist door een enthousiaste docente

De cursus baby massage Zeist wordt gegeven door de enthousiaste docente en ervaringsdeskundige Sabine. Zij komt –samen met haar levensechte pop- bij jou thuis om de cursus te geven. De cursus wordt altijd gepland op een moment dat jou goed uitkomt. Bijvoorbeeld als je kindje net wakker is of tijdens zijn speeluurtje. Doordat de cursus wordt gegeven op een tijdstip en locatie waar zowel jij als je kindje zich prettig bij voelen, kunnen we echt even in alle rust oefenen op de verschillende technieken. Technieken die onder andere aan bod komen zijn voetreflextechnieken, waarmee je kind in zeer korte tijd laat ontspannen.


De voordelen van babymassage in Zeist

Een cursus babymassage in Zeist biedt diverse voordelen én is ontzettend leuk om te volgen of cadeau te doen. Leer bijvoorbeeld niet alleen je kindje optimaal te laten ontspannen, leer ook om zijn signalen beter te herkennen. Daarnaast is een moment met onverdeelde aandacht voor je kindje (zeker in het hectische bestaan van een kersverse ouder) altijd heerlijk. Voor meer informatie over de babymassage kijk je op de website of kun je contact met Bliss Birth opnemen. Bliss Birth doet haar best om je zo snel mogelijk te woord te staan. Tot slot kun je bij Bliss Birth ook terecht voor andere praktische cursussen, zoals hypnobirthing en draagconsulent. Alles met maar één doel: tevreden baby’s én tevreden ouders!

Contact 

Babymassage groepscursussen

29 augustus

2020

Babymassage groepscursus Utrecht

€ 35


Inschrijven

24 okt

2020

Babymassage groepscursus Utrecht

€ 35


Inschrijven

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!