Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Bevallingscursus Utrecht

Cursusdata 2021 Klik HIER

Goed voorbereid dankzij een bevallingscursus Utrecht

De geboorte van je kind is een super spannend en bijzonder moment. En hoe graag je je baby ook wilt vasthouden, de bevalling is voor veel vrouwen iets waar ze minder zin in hebben. Sterker nog, veel vrouwen zijn nerveus voor de bevalling en bang voor de pijn en mogelijke complicaties. Tijdens een bevallingscursus Utrecht gaan we aan de slag met deze issues en meer. Zo maken we een geboorteplan, oefenen we diverse technieken en bespreken we de theorie. Alles met als doel om jou met een gerust hart naar de bevalling te laten uitkijken en om te zorgen dat jij gelooft in je eigen kracht.


Bevalcursus Utrecht bij Bliss Birth

De bevalcursus Utrecht wordt georganiseerd door Bliss Birth. Onder leiding van docente en ervaringsdeskundige Sabine komen diverse thema’s aan bod en leert ook jouw geboortepartner hoe hij of zij jou optimaal kan steunen. De cursus vindt plaats op een mooie locatie in Utrecht en altijd in een persoonlijke en intieme setting. Zo zijn er per cursusavond maar 7 stellen tegelijkertijd aanwezig, zodat jij kunt rekenen op de volle aandacht van de docente. De cursus -die 5 avonden duurt- is inclusief al het materiaal, een goodiebag en ondersteuning via de e-mail of telefoon.


Cursus bevallen Utrecht: geschikt voor alle zwangere dames

Een cursus bevallen Utrecht is geschikt voor alle zwangere dames. Bijvoorbeeld omdat je voor het eerst moeder wordt en niet weet wat je kunt verwachten of juist omdat je al een kindje hebt en niet tevreden was over hoe je eerdere bevalling verliep. De cursus kan op elk moment in de zwangerschap gevolgd worden, al zijn de meeste dames rond de 20 weken zwanger als ze starten met de cursus. Mocht je langer dan 34 weken zwanger zijn, dan kun je ook een spoedcursus volgen. Voor meer informatie of om je direct in te schrijven contacteer je Bliss Birth. Dit kan via de telefoon, e-mail of WhatsApp. Graag tot snel!

Contact 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!