Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Draagconsulent Utrecht

Bliss Birth: Draagconsulent Utrecht

Baby’s willen het liefst de hele dag door dicht bij papa of mama zijn. Na 9 maanden in de buik te hebben gezeten, is het namelijk best eng om “alleen” de wereld te ontdekken vanuit een stoeltje, bedje of kinderwagen. Nu kun je natuurlijk de hele dag je baby in de armen dragen, maar dit is niet praktisch en bovendien erg belastend voor je lichaam. Een draagdoek biedt de ideale oplossing. Zo is je kindje altijd veilig bij je, terwijl jij wel gewoon je ding kunt doen. Bij Bliss Birth, een draagconsulent Utrecht, helpen we jou graag bij het vinden van de perfecte draagdoek, houding en knopen.


Draagdoekconsulent Utrecht helpt bij het vinden van de perfecte draagdoek

Hoewel een draagdoek ontzettend veel voordelen biedt, is het soms wel even zoeken naar de ideale draagdoek en houding voor jou. Zo zijn er verschillende soorten draagdoeken te koop, die elk hun eigen plus- en minpunten hebben. Bovendien zijn er diverse manieren waarop je de draagdoek kunt dragen en knopen. De draagdoekconsulent Utrecht geeft je daarom persoonlijk advies en neemt diverse draagdoeken mee die je (samen met een pop) kunt uitproberen. Op deze manier ben je er zeker van dat je een draagdoek koopt die echt bij je past én deze op de correcte manier leert te dragen.


Sabine: ervaringsdeskundige en consulent Draagdoek Utrecht

Sabine van Bliss Birth is een consulent Draagdoek Utrecht die een opleiding heeft gevolgd tot draagconsulent én ervaringsdeskundige is. Hoewel Sabine eerst sceptisch was over het gebruik van een draagdoek, ontdekte ze na de geboorte van haar kindje al snel de verschillende voordelen. Hoe heerlijk is het immers om je kleintje dicht bij je te hebben maar wel je handen vrij te houden? Inmiddels is Sabine zo’n van draagdoeken dat ze ook graag andere mensen inspireert en op weg helpt. Wil je meer informatie over het draagconsult of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Bliss Birth.

Contact 

draagconsulent Utrecht


Kosten

Voor een consult betaal je 60 euro.

Willen jullie beiden gaan dragen? Een duo-consult kost 75 euro.


Bliss Birth is aangesloten bij de Vereniging van Draagconsulenten.

Het doel van deze vereniging is het waarborgen en up-tot-date houden van kennis en kwaliteit van aangesloten draagdoekconsulenten, en dat is belangrijk! 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!