Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Draagconsulent Zeist

Draagconsulent Zeist: comfortabel je baby dragen

Elke kersverse ouder herkent het wel: je baby wil constant dicht bij je zijn. Misschien heeft hij last van krampjes, heeft je baby huidhonger of wellicht vindt hij het gewoon wel gezellig om de wereld te ontdekken vanuit jouw armen. En hoewel het heel natuurlijk en normaal is dat je baby graag bij je wil zijn: onpraktisch is het soms wel. Een kind de hele dag door dragen is namelijk onmogelijk én loodzwaar. Een draagdoek biedt hiervoor de ideale oplossing. Bliss Birth, de draagconsulent Zeist, helpt jou bij het vinden van de perfecte draagdoek. Eentje waar niet alleen je kindje comfortabel mee is, maar jij ook!


Persoonlijk advies en tips van de draagdoekconsulent Zeist

De draagdoekconsulent Zeist helpt ouders met alles wat bij je baby dragen in een draagdoek komt kijken. Zo krijg je persoonlijk advies en de mogelijkheid om diverse draagdoeken uit te proberen. Door deze rustig uit te testen (eventueel met een pop), voorkom je miskopen en ontdek je meteen of je je prettig voelt bij deze draagdoek. Daarnaast leer je tijdens het consult diverse knopen (die we uiteraard ook direct gaan oefenen). Hierdoor weet je zeker dat je kindje niet alleen comfortabel maar ook veilig in de draagdoek zit. Tot slot krijg je tijdens het consult praktische tips, alles om optimaal plezier uit het dragen te halen!


Meer informatie over draagdoekconsulent in Zeist

Wil je meer informatie over de draagdoekconsulent in Zeist? Neem dan een kijkje op de website van Bliss Birth. Hier lees je meer over de persoonlijke ervaring van de draagconsulente Sabine en ontdek je wat je kunt verwachten tijdens een consult. Gaat ook je partner of vaste oppas de draagdoek gebruiken? Dan raadt Bliss Birth je aan om een duoconsult te boeken. Tot slot ontdek je op de website ook de andere diensten die Bliss Birth aanbiedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een super ontspannende babymassage of een babytolk. Graag tot ziens bij Bliss Birth!

Contact 

draagconsulent Utrecht


Kosten

Voor een consult betaal je 60 euro.

Willen jullie beiden gaan dragen? Een duo-consult kost 75 euro.


Bliss Birth is aangesloten bij de Vereniging van Draagconsulenten.

Het doel van deze vereniging is het waarborgen en up-tot-date houden van kennis en kwaliteit van aangesloten draagdoekconsulenten, en dat is belangrijk! 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!