Close
Shopping Cart
Your Cart is EmptyEen buitengewoon gesprek

Het bewustzijn van je kindje

BInnenkort bij Bliss Birth: Afstemming en Geboortebegeleiding

Omdat ik tijdens mijn eigen zwangerschap, spontaan, contact had met mijn zoon, en ook informatie doorkreeg over zijn persoonlijkheid, hoe het met hem ging, en hij mij ook zijn naam doorgaf, ben ik mij na de geboorte gaan verdiepen in hoe ik dit ook voor andere vrouwen vorm kan geven. Dit heeft ertoe geleid dat ik een opleiding tot Luisterkindwerker ben gaan doen. Mijn aangeboren sterke intuïtie en mediamieke mogelijkheden hebben in deze opleiding vorm gekregen. In deze opleiding heb ik geleerd op de energie van je kindje af te stemmen en zo met hem of haar gesprek te gaan.

Een eenmalige Luisterkindafstemming kan op elk moment in de zwangerschap plaatsvinden Bij een eenmalige afstemming maak ik, op een willekeurige moment, contact met het kindje in je buik. In deze afstemming kan ik dan antwoord op een aantal vragen krijgen die jij/jullie, mij van te voren hebben doorgemaild.  

Een traject geboortebegeleiding start rond de 28 weken zwangerschap en wij hebben dan gedurende 4 weken mailcontact met elkaar. Elke week doe ik een korte afstemming (4 x 30 min.). Wat ik hierbij hoor, zie en voel, schrijf ik op en stuur ik je meteen na afloop per mail. Tussendoor is er ruimte voor jullie als ouders om jullie ervaringen te delen en om vragen te stellen. De vragen die jullie deze periode aan je kindje hebben kan ik dan meenemen in de volgende afstemming.

Een verschil met een ‘gewone’ Luisterkindafstemming is dat er hiervoor wel vaste momenten worden afgesproken. Op het afgesproken tijdstip kun jij als moeder thuis even rustig gaan liggen of op een andere manier in rust (samen met de vader) de afstemming beleven, zoals dat voor jou prettig is.

Contact met het kindje in je buik, jij en ik samen.

Tijdens de eerste afstemming maak ik voorzichtig contact met het kindje in je buik en hoor ik hoe het zich voelt en wat het als eerste met mij wil delen.

Bij het tweede contactmoment kan ik hier verder op in gaan en kijken we of er wellicht vragen van jullie als ouders zijn bijgekomen, of wat er is veranderd de afgelopen week.

De derde afstemming neem ik weer de vragen van jullie als ouders mee en gaat het gesprek over de geboorte. Het kindje kan dan aangeven hoe het hier tegenaan kijkt en wat het hierover wil weten, maar ook waar jullie als ouders rekening mee mogen houden. Ook kan ik het kindje geruststellen in eventuele angsten en twijfels over het geboren worden.

In de vierde afstemming is jullie kindje helemaal aan het woord en schrijf ik zijn of haar verhaal op in de vorm van een brief aan jullie als ouders.

Waarom een afstemming op je kindje als je zwanger bent?

Met Geboortebegeleiding kunnen jullie als ouders alvast kennis maken met jullie kindje en beleven jullie deze bijzondere tijd richting de geboorte nog bewuster. Een reden voor een aanvraag kan zijn dat je je nog meer verbonden wilt voelen met de baby in je buik, maar de aanvraag kan ook te maken hebben met het feit dat de omstandigheden niet optimaal zijn (voor jou of je kindje) en je je hier zorgen om maakt. Een afstemming of Geboortebegeleiding kan ook aangevraagd worden als je gewoon heel benieuwd bent naar wat je kindje wil vertellen. Kindjes in de buik hebben een hele pure, zachte energie en kunnen al prachtige boodschappen geven. Bijvoorbeeld om de ouders gerust te stellen en vertrouwen te geven, om te laten weten waar de ouders deze periode extra op mogen letten of wat hij of zij in de eerste weken na de geboorte nodig heeft. Een heel bijzonder cadeau voor jezelf!

NB. Er worden geen uitspraken gedaan over gezondheidsaspecten (ziekte, overlijden of afwijkingen) of andere medische factoren (zoals de manier van bevallen). Ik luister alleen naar jouw kindje in je buik en vertel wat zijn beleving is. Ook wordt het geslacht van de baby niet voorspeld. Een energie kan als mannelijk of vrouwelijk aanvoelen en dan spreek ik van ‘hij’ of ‘zij’. 

Voorbeelden van vragen van ouders:

  • Heeft ons kindje zin in het leven hier?
  • Hoe voelt mijn kindje zich?
  • Ik ben vaak misselijk en chagrijnig, of erg gestrest, merkt ons kindje daar iets van?
  • Ligt ons kindje goed en kan ik nog iets doen, zodat hij zich lekker blijft voelen?
  • Zijn er dingen waar we op kunnen letten als ons kindje geboren is?
  • We wilden eigenlijk geen kindje meer en nu ben ik toch zwanger. Hoe ervaart het kindje dit?
  • Wat merkt ons kindje van de onderzoeken en de echo's?

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!