Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Hypnobirthing cursus Utrecht

Cursusdata 2021 Klik HIER

Hypnobirthing cursus Utrecht: ontspannen de bevalling tegemoet

Een hypnobirthing cursus Utrecht is de manier om ontspannen je bevalling tegemoet te gaan. Door je wensen te bespreken, een geboorteplan te maken en verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken te oefenen bereid je je goed voor. Daarnaast is het heel nuttig om meer te weten te komen over de theorie, manieren om met pijn om te gaan te leren en ook je partner klaar te stomen voor de bevalling. Wist je bijvoorbeeld dat je partner je met een massage écht kan helpen tijdens de bevalling? De massages zijn bovendien heerlijk om tijdens de zwangerschap alvast uitgebreid te oefenen. Naast dat je partner namelijk de techniek onder de knie moet krijgen, heb jij die extra verwennerij wel verdiend!


Hypnobirthing cursussen Utrecht bij Bliss Birth

Voor hypnobirthing cursussen Utrecht kun je terecht bij Bliss Birth. Onder leiding van de gedreven docente Sabine kom jij van je angst en spanning voor de bevalling af én bereid je je goed voor op deze bijzondere ervaring. Bij Bliss Birth geloven we niet in horrorverhalen en enge filmpjes. Wel gelooft Bliss Birth in de kracht die jij als oervrouw in je hebt. Tijdens de cursus richten we ons daarom vooral op manieren om te ontspannen en gebruik te maken van jouw krachten. Dit doen we door middel van diverse oefeningen maar ook door een mooie bevallingsfilm te bekijken. Goed om te weten: de hypnobirthingcursus wordt in sommige gevallen vergoed door je verzekeraar!


Cursus hypnobirthing Utrecht

De cursus hypnobirthing Utrecht kun je op elk moment van je zwangerschap volgen. Zo vinden veel vrouwen het fijn om de cursus te beginnen als ze ongeveer 20 weken zwanger zijn. Op dit moment voel je je baby bewegen en kun je contact maken met je kindje tijdens de oefeningen. Natuurlijk mag je de cursus ook eerder of juist later volgen. Kies bijvoorbeeld voor een speciale stoomcursus als je langer dan 34 weken zwanger bent en je tijdens je zwangerschapsverlof optimaal wilt voorbereiden. Voor meer informatie over de hypnobirthing cursus kun je Bliss Birth vrijblijvend contacteren. Je bereikt Bliss Birth via de website, de telefoon, e-mail of WhatsApp.

Contact 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!