Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Zwangerschapscursus Utrecht

Voor cursusdata 2021 klik hier

Zwangerschapscursus Utrecht bij Bliss Birth

Een zwangerschapscursus is het moment om je helemaal voor te bereiden op de bevalling. Want van het maken van een geboorteplan tot aan de theorie én ademhalings- en ontspanningstechnieken leren: er zijn best wat dingen die jij kunt doen om ontspannen je bevalling tegemoet te gaan. Bliss Birth organiseert daarom een hypnobirthing zwangerschapscursus Utrecht die zich speciaal richt op een kalme geboorte. Tijdens de cursus leer je om op je eigen kracht te vertrouwen. Uiteraard is ook je geboortepartner van harte welkom. Sterker nog, hij of zij heeft een belangrijke rol in het geboorteplan en helpt jou tijdens de bevalling onder andere met visualisaties en massages.


Persoonlijke en intieme zwangerschapscursussen Utrecht

Onze zwangerschapscursussen Utrecht duren 4 avonden van 2 tot 2,5 uur. De cursus wordt gegeven op een gezellige locatie in Utrecht en is altijd persoonlijk en intiem. Zo nemen maximaal 7 stellen deel aan de cursus, zodat je echt kunt rekenen op persoonlijke aandacht van de docent en een bijzondere sfeer. Tijdens de cursus word je voorzien van een goodiebag, hand-outs, een MP-3 om thuis te luisteren en ondersteuning via de telefoon of e-mail. Naast dat we ons richten op verschillende aspecten van de bevalling (bijvoorbeeld hoe je het beste met pijn kunt omgaan) kun je tijdens de cursus bij Bliss Birth terecht met al je vragen, twijfels en angsten.


Cursus zwangerschap Utrecht: schrijf je direct in!

Een cursus zwangerschap Utrecht is aan te raden voor iedereen die kampt met spanning, angst of onzekerheid voor de bevalling. En of het nu je eerste, tweede of vijfde kindje is: de cursus helpt je altijd om met een gerust gevoel naar dit speciale moment toe te leven. Je kunt de cursus op elk moment van je zwangerschap volgen, al raad Bliss Birth vrouwen die meer dan 34 weken zwanger zijn aan om voor een stoomcursus te kiezen. Voor meer informatie over de hypnobirthing (stoom)cursus kun je Bliss Birth vrijblijvend contacteren via de telefoon, e-mail of WhatsApp. Op de website vind je tevens meer informatie of kun je je direct inschrijven. Graag tot ziens bij Bliss Birth!

Contact 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!