Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Zwangerschapsmassage Utrecht

Laat je in de watten leggen tijdens een zwangerschapsmassage Utrecht

Tijdens je zwangerschap is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezond eten, voldoende uitrusten en goed naar je lichaam luisteren. Optimaal ontspannen en tot rust komen is echter niet altijd even makkelijk. Zeker als je al een kleintje (of twee) hebt rondlopen of nog aan het werk bent schiet het uitrusten er wel eens bij in. Daarnaast kunnen zwangerschapskwaaltjes en je groeiende buik er voor zorgen dat je niet optimaal kunt slapen. Speciaal voor alle dames die zichzelf even in de watten willen laten leggen verzorgt Bliss Birth een heerlijke zwangerschapsmassage Utrecht.


Zwangerschapsmassages Utrecht op mijn locatie of bij jou thuis!

De zwangerschapsmassages Utrecht vinden plaats op de locatie van Bliss Birth of (op verzoek) bij jou thuis. We bespreken altijd vooraf jouw wensen en behoeftes en kijken goed naar wat jij wel of niet fijn vindt. Belangrijk hierbij is om te weten dat de masseuse, Sabine van Bliss Birth, een opgeleid zwangerschapsmasseuse én moeder is. Sabine werkt bijvoorbeeld met een speciale Custom Craftswork tafel, die uitsparingen heeft voor je buik en borsten. De buik wordt tevens extra ondersteund met een speciale band. De zwangerschapsmassage kan vanaf 12 weken tot aan het einde van je zwangerschap worden uitgevoerd. Wel raadt Bliss Birth je aan om bij bepaalde klachten eerst even te overleggen met je verloskundige voordat je de massage boekt.


Perfect cadeau: massage tijdens zwangerschap Utrecht

Een massage tijdens zwangerschap Utrecht is iets wat jij jezelf (en de baby in de buik) cadeau zou moeten doen. hoe fijn is het namelijk om echt even optimaal te ontspannen en contact te maken met je buik? Natuurlijk is de massage ook een perfect cadeau om te geven aan een zwangere dame tijdens een babyshower of op elk ander moment tijdens haar zwangerschap. Zwanger zijn is namelijk erg bijzonder en mooi, maar soms ook zwaar en pittig. Dit stukje luxe heeft –wat Bliss Birth betreft- elke zwangere dame dus dubbel en dwars verdiend. Kijk voor meer informatie over de massages op de website of contacteer Bliss Birth direct voor meer informatie.

Contact 

Niets zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap. Om een lekker te ontspannen, goed in je lijf te zakken of je vermoeide spieren te ondersteunen.  Echt een cadeautje voor jezelf en je baby. 

De massages van Bliss Birth zijn vooral gericht op ontspanning, het 'leegmaken' van je hoofd en bewust te ervaren wat er in je zwangere lijf gebeurt! Uiteraard gaat alles in overleg en kijken we wat jij het prettigst vindt.

Ik werk met een Custom Craftsworks tafel; een hoog kwalitatieve tafel met uitsparingen voor buik en/of borsten, zodat jij weer eens heerlijk op je buik kan liggen. Je zwangere buik wordt ondersteund met een speciale band. 


Ik ben opgeleid bij Holos, en heb bij de Wellness academie mijn opleiding tot zwangerschapsmasseuse afgerond. 

Ik masseer vanaf 12 weken zwangerschap. Heb je bepaalde klachten? Overleg dan met je verloskundige of een massage geschikt is voor jou. 

Kosten


Massage 45 min     € 45

Massage 60 min     € 55


Op verzoek masseer ik ook bij jou thuis. Hiervoor geldt een toeslag van €15, exclusief evt. parkeerkosten. 


Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook! 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!