Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bliss Birth

HypnoBirthing, babymassage en meer

Zwangerschapsmassage Zeist

Vergeet de zwangerschapskwaaltjes dankzij een zwangerschapsmassage Zeist

Opgezwollen voeten, niet kunnen slapen door een voetballende baby in je buik, een loodzwaar gevoel, rugpijn en stemmingswisselingen: het zijn zomaar wat kwaaltjes waar je als zwangere vrouw mee te maken kunt krijgen. En hoe bijzonder en mooi een zwangerschap ook is, wat extra luxe en ontspanning heb je nu wel verdiend. Tijdens een zwangerschapsmassage Zeist bij Bliss Birth laad jij je batterij weer even helemaal op. Optimaal ontspannen samen met de baby in je buik is namelijk het doel. Dankzij de massagetechnieken en speciale massagetafel voor zwangere vrouwen zul je zien dat je alle kwaaltjes even helemaal vergeet en eindelijk weer goed tot rust komt.


Zwangerschapsmassages Zeist en meer!

Bliss Birth is gespecialiseerd in alles wat zwangere vrouwen en kersverse ouders nodig hebben op het gebied van massages en ontspanning. Zo kun je bij Bliss Birth terecht voor ontspannende zwangerschapsmassages Zeist maar bijvoorbeeld ook voor een hypnobirthing cursus. Deze cursus is een absolute aanrader als je je optimaal wilt voorbereiden op de bevalling. Tijdens de cursus komen onder andere natuurlijke pijnbestrijdingstechnieken en ademhalings- en ontspanningsoefeningen aan bod. Zodra je kindje is geboren kun je bij Bliss Birth terecht voor een cursus babymassage. Dit is niet alleen super leuk om te doen, het helpt ook de band met je baby te versterken en je baby door zware momenten (zoals doorkomende tandjes en krampjes) heen te loodsen.


Zwangerschapsmassage in Zeist bij Bliss Birth

De zwangerschapsmassage in Zeist is geschikt voor alle dames die 12 weken of langer zwanger zijn. Mocht je last hebben van klachten of complicaties, dan is het wel verstandig om van te voren met de verloskundige te overleggen. Overigens staat Bliss Birth zeker open om aan jouw wensen en behoeftes te voldoen. Zo kan de massage ook bij jou thuis plaatsvinden en kijkt de masseuse altijd naar wat jij wel of niet fijn vindt. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website of contacteer Bliss Birth direct. Bliss Birth staat klaar om jou te woord te staan en een heerlijk, ontspannende ervaring te bieden!

Contact 

Niets zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap. Om een lekker te ontspannen, goed in je lijf te zakken of je vermoeide spieren te ondersteunen.  Echt een cadeautje voor jezelf en je baby. 

De massages van Bliss Birth zijn vooral gericht op ontspanning, het 'leegmaken' van je hoofd en bewust te ervaren wat er in je zwangere lijf gebeurt! Uiteraard gaat alles in overleg en kijken we wat jij het prettigst vindt.

Ik werk met een Custom Craftsworks tafel; een hoog kwalitatieve tafel met uitsparingen voor buik en/of borsten, zodat jij weer eens heerlijk op je buik kan liggen. Je zwangere buik wordt ondersteund met een speciale band. 


Ik ben opgeleid bij Holos, en heb bij de Wellness academie mijn opleiding tot zwangerschapsmasseuse afgerond. 

Ik masseer vanaf 12 weken zwangerschap. Heb je bepaalde klachten? Overleg dan met je verloskundige of een massage geschikt is voor jou. 

Kosten


Massage 45 min     € 45

Massage 60 min     € 55


Op verzoek masseer ik ook bij jou thuis. Hiervoor geldt een toeslag van €15, exclusief evt. parkeerkosten. 


Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook! 

HypnoBirthing zwangerschapscursus in Utrecht | Zeist | Bunnik | De Bilt | Houten | Bilthoven

Contact: mail naar [email protected] of bel mij op 0644640677. Een appje sturen mag ook!